08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Svensk Vårdsupport är nu en Gasell

Vi kan nu titulera oss som ett Gasellföretag! Svensk Vårdsupport blev nyligen utnämnda som ett av Sveriges Gasellföretag under 2017 av tidningen Dagens Industri.

Dagens Industri genomför årligen undersökningen Gasellundersökningen, där de snabbaste växande företagen i Sverige listas. För att få utmärkelsen måste företagen även uppfylla flera andra kriterier; bland annat måste företaget ha en omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, minst tio anställda, minst fördubblat sin omsättning det senaste året, ökat sin omsättning varje år under de senaste tre åren samt i allt väsentligt vuxit organiskt och ha sunda finanser.

Mindre än 0,5% av Sveriges företag utses årligen till Gasellföretag och vi är stolta och glada över att ha lyckats leva upp till de hårda kriterier som krävs för att bli ett Gasellföretag 2017. 

– Det verkligen kul att få denna utmärkelse. Speciellt kul eftersom utmärkelsen grundar sig på organisk tillväxt och vi är i en marknad som ställer höga krav på kvalitet, effektivitet och trygghet. Något vi ser som en självklarhet inom sjukvård och omsorg men som kräver hårt arbete. För oss är utmärkelsen ett bevis på att vi lyckas med detta, säger VD Jörn-Albert Sörheim.

Vi vill tacka alla duktiga läkare, sjuksköterskor och socionomer som dagligen är ute hos våra kunder för ert fantastiska jobb samt alla våra kunder runtom i Sverige för att vi får vara med att hjälpa er med er personalförsörjning! Vi ser fram emot att fortsätta skapa kvalitet och trygghet i sjukvården och socialomsorgen tillsammans med er!

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Alsnögatan 12
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

Du hittar oss här