https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.css https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.js
08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Vårdgivare

Vi har bemannat vården i Sverige sedan 2010 och har genom att jobba kundfokuserat och med ett öppet och engagerat förhållningssätt gentemot våra kunder genom åren lärt känna den svenska sjukvården på djupet.

Denna kunskap använder vi dagligen för att leverera tjänster som vi ska kunna vara stolta över och som bidrar till ökad vårdkvalitet och välfärd – något vi ser som förutsättningar för att kunna bedriva en hållbar vårdbemanningsverksamhet.

Vi har idag ett nära kontakt med ett gediget nätverk av kvalificerad och erfaren vårdpersonal. Detta gör att vi kan erbjuda hög leveranssäkerhet, god kontinuitet i bemanningen och marknadskraftiga priser.

Vår organisation är uppdelad i affärsområden med spetskompetens inom varje område. Nedan finner du kontaktuppgifter till våra affärsområdeschefer som står redo att hjälpa till med era personalbehov. Ring oss eller skicka oss ett mail så berättar vi mer!

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015. Vår kvalitetspolicy hittar du här.

KVALITE OCH

.ENGAGEMANG.

KONSULTER MED

.PATIENTFOKUS.

Kvalitetssäkrad personalförsörjning när du behöver det!

Vi är sedan 2018 kvalitetssäkrade enligt ISO 9001:2015 och arbetar med beprövade rutiner för säkerställande av hög kvalitet, service och tillgänglighet. Vi finns alltid tillgängliga och kan hjälpa till både akut och på längre sikt.

I vår organisation har förutom erfarna och engagerade konsulter även en administration bestående av specialister såväl inom rekrytering och bemanning som inom yrkesområdena där vi arbetar.

Våra konsultchefer och researchers bearbetar löpande marknaden och säkerställer att vi alltid har hög leveransförmåga och tillgängliga konsulter när våra kunder behöver det.

Vårt kvalitetsråd bestående av erfarna läkare, sjuksköterskor och socionomer säkerställer att vi gör relevanta bedömningar när det gäller kvalitetssäkring av vara konsulter som är aktuella för uppdrag.

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Personuppgiftspolicy

3 + 12 =

Vi som arbetar med vårdgivare

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Besöksadress:
Torsgatan 4
111 23 Stockholm

Postadress:
Mailbox 2459
111 75 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här