https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.css https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.js
08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

nya platser

.NYA MÖJLIGHETER

ARBETA PÅ

.DINA VILLKOR.

Registrera dig

Personuppgiftspolicy

8 + 9 =

Att arbeta som läkare inom bemanning

För dig som läkare kan vi erbjuda spännande uppdrag i hela Sverige och flexibla samarbeten på dina villkor. Vi lägger stort fokus på personligt engagemang och service.
Som ramavtalsleverantörer till samtliga landsting och ett stort antal kommuner och privata vårdgivare i Sverige kan vi erbjuda kontinuerlig tillgång till läkaruppdrag inom både primär- och slutenvård liksom skol- och företagshälsovård i hela landet. Vårt breda nätverk gör att vi kan erbjuda varierade och engagerande uppdrag inom ett stort antal områden.

Vi lägger stor vikt vid att se till att du kan genomföra ditt uppdrag smidigt och utan problem. Resa och boende bokar vi och behöver du hyrbil eller andra kringtjänster löser vi det! Det viktiga för oss är att du kan genomföra ditt uppdrag smidigt och problemfritt – på dina villkor!

Vi strävar alltid efter att skapa personliga samarbeten med våra läkare och lära oss vad som är viktigt för just dig. Du får därför alltid en personlig kontakt med en av våra konsultchefer som lägger fullt fokus och engagemang på att hitta uppdrag som passar dig och sedan hjälpa dig med alla praktiska lösningar inför och under ditt uppdrag. Allt för att tiden du arbetar genom oss ska bli så trivsam och smidig som möjligt.

Vi ser vikten av att skapa en behaglig arbetsprocess för dig som vill arbeta genom oss och därför lägger vi tid på att lyssna till dina önskemål gällande uppdragets utformning och allt runtomkring. Det är viktigt för oss att du känner dig dig trygg och omhändertagen under tiden du jobbar för oss. Vår målsättning är att du efter avslutat uppdrag känner dig så nöjd med vårt samarbete att du vill fortsätta att arbeta med oss även i framtiden.

Nedan finner du ett axplock av läkaruppdrag som vi erbjuder just nu. Där kan du även registrera dig för detaljerade uppgifter om alla våra uppdrag och möjlighet till förtur till spännande uppdrag.

Undrar du något står vårt läkarteam redo att hjälpa dig. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail! Välkommen till oss!

Vi som arbetar med läkare

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Besöksadress:
Torsgatan 4
111 23 Stockholm

Postadress:
Mailbox 2459
111 75 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här