https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.css https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.js
08-42 500 500 kontor@vardsupport.se
Uppdrag

ARBETA PÅ DIN

.VILLKOR.

UPPDRAG SOM

.ENGAGERAR.

Registrera dig

Personuppgiftspolicy

2 + 5 =

Att arbeta som socionom inom bemanning

För dig som är socionom kan vi erbjuda spännande och välbetalda uppdrag i hela Sverige. Du blir en del av ett engagerat team av socionomkonsulter som samarbetar för att stötta och hjälpa socialkontor och omsorgsverksamheter runtom i landet.

Samtidigt får du möjlighet att utveckla din egen kompetens och erfarenhet och knyta nya kontakter på enheter runtom i landet. Som socionomkonsult hos oss får du också tillgång till vårt kompetensnätverk som består av erfarna socionomer som stöttar upp varandra under uppdrag. Vi tror att lyhördhet och god kommunikation med personal är nyckeln till en framgångsrik välfärdssektor och lägger därför stor vikt vid att lyssna på våra konsulters behov och önskemål. Hos oss står dina önskemål och behov i centrum; hos oss kan du påverka!

Vi har avtal med samtliga landsting och ett stort antal kommuner och privata vård- och omsorgsgivare i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av socionomuppdrag inom både socialomsorgen, vårdsektorn och privata institutioner och företag. Du behöver därför inte oroa dig för att det inte ska finnas uppdrag för dig. Samtidigt är vi måna om att du har hållbara arbetstider och får möjligheter till semester och anpassade arbetstider när du vill – på dina villkor!

Vi tar hand om all administration inför under och efter ditt uppdrag. Resa och boende bokar vi för dig och behöver du hyrbil eller andra kringtjänster löser vi det! Det viktiga för oss är att du känner dig trygg och trivs på din arbetsplats och i din arbetssituation.

Vi tror på personliga kontakter mellan oss och våra konsulter. På så sett kan vi bygga ett förtroende där din konsultchef fungerar som ett stöd med fullt fokus på dig och ditt uppdrag. Nedan finner du ett axplock av socionomuppdrag som vi erbjuder just nu. Där kan du även registrera dig för detaljerade uppgifter om alla våra uppdrag och möjlighet till förtur till spännande uppdrag.

Undrar du något står vårt socionomteam redo att hjälpa dig. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail! Välkommen till oss!

Vi som arbetar med socionomer

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Besöksadress:
Torsgatan 4
111 23 Stockholm

Postadress:
Mailbox 2459
111 75 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här