https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.css https://jobadsplugin.s3.amazonaws.com/Svensk_Vardsupport.js
08-42 500 500 kontor@vardsupport.se
Uppdrag

våra konsulter

 GÖR SKILLNAD 

NYA PLATSER

 NYA MÖJLIGHETER 

Registrera dig

Personuppgiftspolicy

10 + 12 =

Att arbeta som verksamhets­chef inom bemanning

För dig med erfarenhet och bakgrund som chef kan vi erbjuda spännande och utmanande uppdrag i hela Sverige. Som chefskonsult får du möjlighet att hjälpa och stötta upp verksamheter under kortare eller längre perioder vid till exempel omorganiseringar och inför rekryteringar och personalbyten. Ett utmanande men också utvecklande uppdrag.
Chefsrekrytering

Ofta kan ett chefsuppdrag leda till erbjudande om fast anställning om alla parter önskar en sådan lösning. På så sätt kan du även få möjlighet att prova att leda nya verksamheter som interims-chef för sedan att gå vidare till ett fast engagemang.

Genom vårt breda nätverk och samarbeten med kommuner, landsting och privata verksamheter runtom i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av chefsuppdrag inom både offentlig och privat sektor.

Vi tar hand om all administration inför under och efter ditt uppdrag. Resa och boende bokar vi för dig och behöver du hyrbil eller andra kringtjänster löser vi det! Det viktiga för oss är att du trivs med vårt samarbete och ditt uppdrag.

Vi tror på personliga kontakter mellan oss och våra konsulter. På så sett kan vi bygga ett förtroende där din konsultchef fungerar som ett stöd med fullt fokus på dig och ditt uppdrag.

Nedan finner du ett axplock av chefsuppdrag som vi erbjuder just nu. Där kan du även registrera dig för detaljerade uppgifter om alla våra uppdrag och möjlighet till förtur till spännande uppdrag.

Undrar du något står vårt chefsteam redo att hjälpa dig. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail! Välkommen till oss!

Vi som arbetar med verksamhetschefer

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Besöksadress:
Torsgatan 4
111 23 Stockholm

Postadress:
Mailbox 2459
111 75 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

       

Du hittar oss här