08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Socialomsorg

Vi har bemannat vården i Sverige sedan 2010 och har genom att jobba kundfokuserat och med ett öppet och engagerat förhållningssätt genom åren lärt känna vår kunder på djupet.

Under 2016 började vi hjälpa även socialomsorgen med deras personalförsörjning. Genom att tillämpa samma beprövade metodik och kunskapsbas har vi på kort tid etablerat oss som en kvalitativ och kostnadseffektiv leverantör av socionomer till kommuner över hela Sverige.

Vi arbetar med välfärdsfokus vilket innebär att alla tjänster vi levererar ska bidra till ökad kvalitet inom socialomsorgen och därmed ökad välfärd – något vi ser som en förutsättning för att kunna bedriva en hållbar bemanningsverksamhet inom välfärdssektorn.

Vi har idag ett nära kontakt med ett gediget nätverk av kvalificerade och erfarna socionomer. Detta gör att vi kan erbjuda hög leveranssäkerhet och god kontinuitet i bemanningen. Vår effektiva bemanningsorganisation möjliggör också att vi erbjuda våra kvalitetssäkrade personalresurser till marknadskraftiga priser.

Nedan finner du kontaktuppgifter till vår affärsområdeschef som står redo att hjälpa till med era personalbehov. Ring oss eller skicka oss ett mail så berättar vi mer!

GE DIG SJÄLV DET JOBB SOM

.DU FÖRTJÄNAR.

KONTINUITET

.OCH LEVERANSFOKUS.

Snabb och säker personalförsörjning när du behöver det!

Kontakta oss

Personuppgiftspolicy

Vi som arbetar med socialomsorg

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Alsnögatan 12
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

       

 

Du hittar oss här