08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Fredag den 20 april finns vi på plats i Norrköping för Svensk Allmänmedicinsk kongress 2018. 

Svensk Förening för Allmänmedicin  hälsar alla allmänläkare och ST-läkare varmt välkomna till kongressplatsen Louis de Geer, mitt i Norrköping. Kom för att träffa kollegor och utbyta erfarenheter, lyssna och delta i debatter, ta del av den senaste allmänmedicinska forskningen eller nya behandlingsrekommendationer. Det kommer också att bjudas på fantastisk underhållning och möjlighet att hylla nyblivna specialister som tar examen!

Med temat ”I nöd och lust” vill vi lyfta fram den arbetsglädje och lust som finns mitt i de svårigheter vi möts av varje dag i primärvården. Vi arbetar ju också i en klinisk verklighet som rymmer både nöd och lust. Att vi har förväntningar och ambitioner på långa relationer och kontinuitet gör dessutom att arbetet emellanåt liknar ett äktenskap: i nöd och lust.

Fredagens program bjuder bland annat på fyrhändigt pianospel av Duosospiro- Jonas Moberg och Olof Ahlqvist samt keynote talare Katarina Bernhardsson som ska tala om ”Sjukdom som berättelse”.

Prata bemanning med oss

Linn Svensson och Andreas Lindsjöö från vårt läkarbemanningsteam på Svensk Vårdsupport kommer att finnas på plats i vår hörna för att mingla och presentera vår verksamhet och vårt erbjudande. Vi är också väldigt nyfikna på att höra vad ni tycker om oss och bemanningsbranschen.

Välkomna

Vi önskar er varmt välkomna till vår hörna. Mässan äger rum på congressplatsen Louis de Geer, Dalsgatan 15 i centrala Norrköping. Vi finns på plats fredag den 20 april mellan 8–15 . Vi ser fram emot att träffa er!

Vi ses!

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375

Alsnögatan 12
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
kontor@vardsupport.se

Du hittar oss här