08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Gör företagande enkelt

Vi på Vårdsupport vill alltid tänka nytt och erbjuda det bästa till våra befintliga och blivande underkonsulter. Därför har vi ingått ett samarbete med Rebel Work för att kunna erbjuda en komplett tjänst till er som vill starta eget företag men är osäker på hur man går tillväga eller kanske redan driver eget företag men vill slippa all administration.

Rebel Work erbjuder en smart och modern lösning för ditt bolag och är en helhetslösning för egenföretagare som tar hand om allt från uppstart till årsbokslut och deklarationer – fota bara kvittot så sköter Rebel Work resten.

Inget krångel

Oavsett om du ska starta eller redan har ett bolag är Rebel Work en One Stop Shop att vända sig till där allt är samlat så du inte behöver tänka på försäkringar, fakturering, mailkonton eller momsrapporter. En digital men personlig tjänst där du får ett kvalitetssäkrat och optimerat bolag för dina behov.

Rebel Work jobbar alltid proaktivt med sina kunder och ser till att de får ut så mycket som möjligt av det jobb de gör vilket sparar dem både tid och pengar. Rebel Work har inga uppstartskostnader utan du betalar är en prenumerationstjänst. Mer information finns på www.rebelwork.se.

För onboarding, priser och aktuella erbjudanden kontakta info@rebelwork.se. Uppge att du är konsult hos Vårdsupport så får du ett förmånligt erbjudande.

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375
Alsnögatan 11
116 44 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
Email: kontor@vardsupport.se        

Du hittar oss här