08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Vad tjänar en bemanningsläkare?

Hyrläkare eller stafettläkare tjänar generellt mellan 80 – 160 000 kr per månad. Lönen påverkas i stor grad av huruvida du har en specialistlegitimation och vilken specialitet du har. Även hur många år du arbetat inom ditt område kan påverka. Utöver det finns det även flera andra faktorer som påverkar lönen så som
  • Hur mycket du jobbar
  • När på dygnet du jobbar
  • Geografisk placering

Höj din lön genom att ta bemanningsuppdrag

Som hyrläkare har du stora möjligheter att själv påverka din lön. Våra konsultchefer är specialister på att hitta och boka våra läkare på bemanningsuppdrag som passar varje person bäst. Kanske vill du arbeta mer under en period på ett mer välbetalt uppdrag en bit från hemmet och kombinerar detta med uppdrag eller fast tjänst. Funderar du på att ta hyrläkaruppdrag eller att se hur det är att jobba med oss på Svensk Vårdsupport? Se våra aktuella uppdrag för läkare här eller hör av dig för ett förutsättningslöst rådgivningssamtal med en av våra konsultchefer.

Var tjänar man bäst som hyrläkare?

Etablerade bemanningsföretag som Svensk Vårdsupport har oftast ramavtal med regionerna i Sverige där ersättningsnivåerna skiljer sig mellan de olika ramavtalen. Ofta innebär en högre lön att uppdraget finns i ett område där det finns brist på läkare – typiskt sett utanför storstadsregionerna. Eftersom kunderna då erbjuder högre ersättningar till bemanningsföretag kan vi också erbjuda högre löner i dessa områden. Beroende på hur ramavtalet utformats i varje region kan också vissa specialiteter relativt sett ge högre ersättning i en viss region än i en annan. När vi räknar på ersättningar till våra hyrläkare utgår vi alltid från våra debiteringsnivåer och beräknar en marknadsmässig och konkurrenskraftig lön utifrån detta. För mer detaljerad information om var du kan tjäna bäst ta kontakt med oss s berättar vi mer.

Kan jag jobba i eget företag?

Hos oss kan du välja om du vill jobba som anställd med lön eller få din ersättning utbetald till ett företag som du arbetar genom. Vi erbjuder flera smidiga lösningar till dig som vill arbeta genom eget företag. Bland annat erbjuder vi s k självfaktura vilket innebär att du inte behöver skicka fakturor till oss för att få betalt. Vi upprättar din faktura automatiskt och betalar ut ersättningen till ditt företag vecko- eller månadsvis precis som om du vore anställd. Hör av dig så berättar vi mer!

Lediga uppdrag just nu

Klicka här för att se våra aktuella uppdrag och tveka inte att höra av dig till oss om du är nyfiken på att jobba som hyrläkare hos oss eller vad vi kan erbjuda dig! kontor@vardsupport.se 08-42 500 500

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375
Alsnögatan 11
116 44 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
Email: kontor@vardsupport.se        

Du hittar oss här