08-42 500 500 kontor@vardsupport.se

Vad tjänar en bemanningssjuksköterska?

Som bemanningssjuksköterska eller hyrsjuksköterska tjänar du generellt mer än i en anställning direkt hos en vårdgivare. Hur mycket din totallön per månad blir kan dock variera beroende på flera faktorer såsom

  • hur mycket du jobbar
  • när på dygnet du jobbar
  • erfarenhet, utbildning och kompetens
  • geografisk placering

Lönen kan också variera beroende på vilken period under året du jobbar. Till exempel erbjuder vissa arbetsplatser sommarbonusar eller högre ersättningar under sommarperioden eftersom efterfrågan på arbetskraft är högre då.

En genomsnittlig lön för en hyrsjuksköterska på dagtidsuppdrag i Sverige ligger på omkring 45 000 – 55 000 kr i månaden (281-344 kr per timme) inklusive semesterersättning.

Påverka din lön genom bemanningsuppdrag

Du kan ofta själv påverka din lön om du är flexibel med arbetstider och öppen för att arbeta i olika delar av landet.

Funderar du på att börja arbeta som hyrsjuksköterska? Se våra aktuella uppdrag här eller hör av dig för ett förutsättningslöst rådgivningssamtal med en av våra konsultchefer.

Har jag rätt till sjuklön som bemanningssjuksköterska?

Som bemanningssjuksköterska hos Svensk Vårdsupport har du alltid rätt till sjuklön enligt lag. Du måste dock alltid sjukanmäla dig till din konsultchef direkt när du blir sjuk. Hos Svensk Vårdsupport har du alltid en personlig konsultchef som du har nära kontakt med under ditt uppdrag.

Varför får jag olika lön beroende på var jag arbetar?

Svensk Vårdsupport har avtal med offentliga och privata vårdgivare i hela Sverige, från norr till söder. Eftersom det är olika avtal för varje region i Sverige skiljer sig också ersättningarna åt och vi erbjuder därför olika löner beroende på var du arbetar.

Som hyrsjuksköterska på Svensk Vårdsupport kan du alltid räkna med en konkurrenskraftig lön och goda marknadsmässiga villkor. Självklart kan du också arbeta som företagare. För dig som har eget bolag erbjuder vi dessutom självfakturering vilket innebär att du får din ersättning utbetald utan att du behöver fakturera oss. Hör av dig så berättar vi mer!

Lediga uppdrag just nu

Klicka här för att se våra aktuella uppdrag och tveka inte att höra av dig till oss om du är nyfiken på att bli hyrsjuksköterska hos oss!

Är du intresserad av att veta mer om oss? Då är du varmt välkommen att höra av dig!
kontor@vardsupport.se
08-42 500 500

Svensk Vårdsupport AB

Org nr: 556809-5375
Alsnögatan 11
116 41 Stockholm

Tel. 08-42 500 500
Fax: 08-550 034 69
Email: kontor@vardsupport.se        

Du hittar oss här